Kiitos luonnonvarojen lainasta!

Kiitos luonnonvarojen lainasta!

Meille North Ray:lla ihmisten hyvinvoinnin lisäksi on äärimmäisen tärkeää myös upean luontomme ja ympäristömme hyvinvointi. Huomioimme kaikissa mahdollisissa tuotantovaiheissa ympäristöarvot niin hyvin kuin vain voimme. 

Koska tuotteidemme (sinivalolasien ja sinivalottomien valaisimien) valmistuksessa emme voi täysin välttää ympäristövaikutuksia, niin haluamme hyvittää ainutlaatuiselle luonnollemme aiheuttamamme negatiiviset ympäristötekijät. Kiitoksena luonnonvarojen lainasta, istutamme Suomen luontoon puun joka kymmenennen ostoksen yhteydessä. 

Ensimmäiset North Ray-taimet on istutettu 29.5.2024 Ruovedelle, metsänhoitoammattilaisen Jussi Salusen metsätilalle, Syvingin kylälle. Kyseessä on 1,5 hehtaarin ötökkätuhoalue, jossa kirjanpainajat olivat päässeet tuhoamaan kyseisen metsäalueen puuston parisen vuotta sitten. Istutimme alueelle satamäärin kuusentaimia ja lisäksi aukealle kylvettiin männynsiemeniä. Näillä metsänhoitotoimenpiteillä on tavoitteena saada alueelle kasvamaan, ja ympäristöä kaunistamaan, elinvoimainen sekapuumetsä. 

North Ray-tiimin lisäksi metsänuudistamistöihin osallistuivat Jussin omat pojat sekä Kurun metsäoppilaitoksen opiskelijoita. Metsänhoidolliset lupauksemme on nyt täytetty vuodeksi eteenpäin vankkumattomalla ammattitaidolla ja parhaalla mahdollisella osaamisella. Istutetut North Ray-taimet ovat olleet niin hyvissä käsissä, että puustosta tulee varmasti olemaan iloa vuosikymmeniksi eteenpäin. 

Suomen luonto kiittää teitä, ihanat asiakkaamme, ostoksistanne!

Isot kiitokset myös superammattilaiselle Jussille tiimeineen metsiemme hoidosta ja ympäristön monimuotoisuuden ylläpidosta!

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.

Pikku-Kajo-sinivalolasit

Supersuloiset, kevyet ja kestävät lasten (ja sirokasvoisten) sinivalolasit Pikku-Kajot toimivat mainiosti pikkupelureiden ja digilaitteiden käyttäjien silmien suojana.

Laseja löytyy särmän mustilla ja söpön pinkeillä sangoilla läpinäkyvin tehostein. Linssivaihtoehtoina ovat keltaiset tai oranssit linssit.

Osta tästä