Toivottavasti löydät mieltäsi askarruttaviin asioihin vastauksen täältä!

Päivä- vai iltalasit?

Jos haluat huolehtia hyvinvoinnistasi ja sinivalon ehkäisystä optimaalisesti, suosittelemme ehdottomasti valitsemaan sekä päivä- että iltalasit.

Sinivaloa ehkäisevissä tarkoituksissa oranssi linssi päivällä käytettynä saattaa olla hieman liiankin tehokas sinivaloblokkeri. Siksi suosittelemme päivällä käytettäväksi keltaista linssiä, joka ehkäisee 84% kaikesta haitallisesta sinivalosta.

Jos taas tärkeimpänä asiana sinivalolasien käytölle on unenlaadun parantaminen ja vuorokausirytmin optimointi, niin silloin suosittelemme oranssia linssiä iltasella käytettäväksi. Oranssi linssi blokkaa 97% kaikesta haitallisesta sinivalosta ja auttaa merkittävästi kehoa entistä parempiin ja laadukkaampiin uniin.

Jos haluat lähteä ainoastaan yksillä laseilla liikkeelle ja tarvitset sinivalosuojaa sekä päivällä että illalla, niin silloin suosittelemme valitsemaan päivälasit keltaisella linssillä. Voit käyttää laseja aamusta iltaan ja vuorotyöläisenä myös yövuoroissa. Vaikka keltaisen linssin sinivaloa suojaava vaikutus iltakäyttöön ei ole niin tehokas kuin oranssin linssin, niin päivälasien laadukas 84% sinivalosuoja iltasella on kuitenkin jo merkittävä apuri kohti parempia unia.

Harrastusten parissa, asusteena, autoilussa, aurinkolasitarkoituksessa ja muissa toiminnoissa voit käyttää keltaista ja oranssia linssiä aivan omien mieltymystesi mukaan! Molempien linssien lävitse maailma näyttää ihanan kirkkaalta ja valoisalta! Ja pieni varoituksen sana, että näiden linssien tuottamaan näkymään saattaa jäädä koukkuun ja ei huvita enää harmaita maisema katsellakaan!

Kuinka pian saan tuotteeni tilauksen jälkeen?

Lähetämme tilaukset aina 1-3 arkipäivän kuluessa varastoltamme. Postin toimituksessa menee yleensä 2-4 päivää. Jos tilauksesi viivästyy, kannattaa olla meihin yhteydessä info@northray.fi ja voimme yhdessä tarkastella missä lähetyksesi menee.

Haluaisin vaihtaa tai palauttaa tuotteeni, kuinka toimin?

Haluamme, että olet 100 prosenttisen tyytyväinen North Ray-laseihisi. Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, laita meille sähköpostia osoitteeseen info@northray.fi ja sovitaan yhdessä palautuskäytäntö.

Minulla on silmälasit vahvuuksilla, kuinka voin suojata silmäni sinivalon haittavaikutuksilta?

Jos sinulla on silmälasit vahvuuksilla, suosittelemme sinulle meidän silmälasien päälle helposti asennettavia klipsilinssejä. Kaikki klipsilinssimme sopivat hämmästyttävän hyvin erimallisten silmälasien päälle.

Haluaisin tilata ulkomaille, kuinka toimin?

Tulemme kehittämään palveluamme ja ulkomaiset toimitukset tulevat verkkokauppaamme sopivan hetken tullen. Ennen sitä, ole yhteydessä asiakaspalveluumme info@northray.fi, niin saamme varmasti toimituksen onnistumaan kotimaan ulkopuolellekin!