Miksi North Ray-sinivalolasit suojaavat juuri 97% haitallisesta sinivalosta (eikä esim. 100%)?

Miksi North Ray-sinivalolasit suojaavat juuri 97% haitallisesta sinivalosta (eikä esim. 100%)?

Tuotekehitystä tehdessämme, meillä oli erityisen kriittisen tarkastelun alla eri linssivaihtoehdot sinivalolaseihimme. Tärkeimmät kriteerit sinivalosuodatuksen valintaan olivat tehokas, aidosti toimiva  ja laadukas sinivalosuoja sekä tuotteiden käyttömukavuus. 
 
Asiantuntijatiimimme ja testiryhmämme olivat varsin yksimielisiä tehdessään valintaa parhaista mahdollisista iltakäyttöön suunnitelluista sinivalolasilinsseistä. Lähtökohtaisesti ajattelimme, että tulemme varmasti valitsemaan linssit, joissa on 100% sinivalosuodatus, mutta toisin kävi. 
 
100% sinivaloa estävät, laadukkaat linssit, joita kokeilimme pitkäjänteisesti viikkojen ajan toimivat loistavasti tietenkin sinivaloa ehkäisevästi, mutta aiheuttivat yllättävänkin paljon epämiellyttäviä tuntemuksia ja käyttökokemuksia. 100% sinivaloa estävät linssit ovat väriltään punaiset ja näkymä linssien lävitse muuttaa kaiken varsin punaiseksi ja luonnottomaksi. Kaikki värilliset linssit saattavat aiheuttaa aluksi hieman erilaisia tuntemuksia silmissä ja päässä, mutta punaisten linssien käyttöön ei monien kehot, silmät ja aivot tahtoneet sopeutua lainkaan. Kuuden viikon testijakson aikana testailijat antoivat sinnikkäästi mahdollisuuksia punalinssisille sinivalolaseille, mutta suurin osa käyttäjistä koki punaisen linssin niin haastavaksi käyttää, että sinivalolasit jäivät lopulta vallan käyttämättä ja päätyivät pöytälaatikon perukoille odottelemaan uutta käyttöinspiraatiota. 
 
Samainen testiryhmä siirtyi punaisten linssien käytön jälkeen käyttämään 97% sinivaloaehkäiseviä oransseja linssejä, joidenka lempeän oranssi sävy on suunniteltu siten, että väriympäristö muuttuu mahdollisimman vähän tehokkaasta sinivalosuodatuksesta huolimatta. Ihan kaikki tuotetestajaamme rakastuivat oranssien linssien helppoon käytettävyyteen ja erittäin miellyttävän lempeään näkymään linssien lävitse.
Testiryhmästämme kukaan ei saanut epämiellyttäviä tuntemuksia aloittaessaan oranssien linssien käytön. 
 
Osa testiryhmäläisistä pystyi käyttämään testijakson ajan sekä punaisia, että oransseja sinivalolaseja. Näiden käyttäjien kesken sinivalolasien tuomat hyödyt eivät eronneet toisistaan lainkaan. Sekä punaisten että oranssien linssien käyttäjät raportoivat aivan yhtä tehokkaasti parantuneista unistaan, hermoston rauhoittumisestaan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kohentumisestaan. Osa testiryhmäläisistä koki oranssien linssien vaikuttavan paremmin unien, palautumisen ja hyvinvoinnin kohentumiseen, mutta tämä johtui siitä, että osa testiryhmäläisistä ei pystynyt käyttämään punaisia linssejä päivittäin. Ja näin tämä osa testiporukasta sai kokea vasta oranssien linssien päivittäisen käytön myötä sinivalolasien tuomat hyödyt ja mahdollisuudet. 
 
Jo lukemattomien myytyjen iltalasien jälkeen, voimme erittäin tyytyväisenä allekirjoittaa edelleenkin tehneemme oikean linssivalinnan iltalaseihimme. Saamme päivittäin kuulla upeita kokemuksia, kuinka North Ray-sinivalolasit ovat auttaneet monenmoisissa haasteissa. Lisäksi oranssien linssien käyttömukavuus on saanut paljon kiitosta ja oranssit linssit koetaan sellaisina, että niiden lävitse on yksinkertaisesti ihana katsella maailmaa. Ihana fiilis ja sinivalolasien tuomat hyödyt saavat käyttäjänsä laittamaan lasit silmilleen ilta toisensa jälkeen ja sekös, jos mikä, on kaikista tärkeintä!
 
Meidän oli erittäin helppo valita 97% sinivalosuoja ja 100% käyttömukavuus, 100% sinivalosuojan, vähäisen lasien käytön ja epämiellyttävien käyttökokemusten sijaan. 
 
Voit koska tahansa kokeilla kuinka juuri sinä koet oranssien linssiemme toiminnallisuuden ja käyttömukavuuden. Voit kokeilla North Ray-sinivalolaseja 14 päivän ajan. Jos et ole 100% tyytyväinen, niin kerrot siitä vain meille ja vaihdamme tuotteen tai palautamme rahasi.
 
Varoitamme kuitenkin, että iltalasiemme tuomiin hyötyihin ja mukavaan näkymään saattaa jäädä pahemman kerran koukkuun :) !
Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.

Pikku-Kajo-sinivalolasit

Supersuloiset, kevyet ja kestävät lasten (ja sirokasvoisten) sinivalolasit Pikku-Kajot toimivat mainiosti pikkupelureiden ja digilaitteiden käyttäjien silmien suojana.

Laseja löytyy särmän mustilla ja söpön pinkeillä sangoilla läpinäkyvin tehostein. Linssivaihtoehtoina ovat keltaiset tai oranssit linssit.

Osta tästä